Ny driftsleverandør til borger.dk

16-01-2019

Statens It, der har ansvaret for fagapplikationsdriften af borger.dk, har netop gennemført et miniudbud vedrørende driften af Borger.dk. Det blev Netcompany IT and business consulting A/S, der vandt udbuddet, og som dermed skal stå for driften af borger.dk de næste fire år

""

Udbuddet er det første miniudbud, der er indgået på it-driftsrammeaftalen, som omfatter seks leverandører: Atos lT Solutions and Services A/S, CGI Danmark A/S, CSC Danmark A/S, Fujitsu A/S, KMD A/S og Netcompany IT and business consulting A/S.

 - Vi er glade for det resultat vi – i et tæt og produktivt samarbejde med Digitaliseringsstyrelsen - har opnået med det første miniudbud på driftsrammeaftalen. Vi ser frem til samarbejdet med Digitaliseringsstyrelsen og Netcompany IT and business consulting A/S om transition og efterfølgende drift af borger.dk, udtaler Søren Ulrich Vulff, vicedirektør i Statens It og tilføjer:

- Den nye driftsrammeaftale bringer Statens It's kunder et strategisk skridt fremad og skaber gode rammer for konkurrence og effektivt leverandørsamarbejde. Den nye generation af driftsaftaler vil desuden også kunne bidrage til overholdelse af kravene i persondataforordningen.

For mere information kontakt Christian Vidmar, Indkøb & Sourcing, på tlf: 72311229 eller send en mail til christian.vidmar@statens-it.dk