Om at arbejde i Statens It

Statens It leverer it-services til en lang række ministerområder og deres ca. 15.000 brugere. Over de kommende år vil vi få mange nye brugere, og slutteligt stå for næsten 2/3 af statens samlede it-drift.

Vi er en organisation i hastig vækst, men er også en fleksibel og dynamisk arbejdsplads, der kender værdien af alle vores medarbejdere.

Statens It er en stor arbejdsplads der varetager en bred vifte af opgaver og har medarbejdere med meget forskellige baggrunde. Det giver et godt rum for den enkelte medarbejder til at specialisere sig inden for sit felt. Vi har en meget aktiv personaleforening der blandt andet arrangerer aften- og weekendarrangementer, ligesom der er både filmklub og 3D-printerklub.

 

Til oktober flytter vi ind i helt nye lokaler i Lautruphøj i Ballerup. Her kommer vi til at ligge ved siden af andre store it-firmaer som Nets, ATEA og KMD, ikke langt fra Malmparken station.

I Statens It sidder vi i storrumskontor så vi kan drage nytte af hinandens viden i de forskellige teams. Det er både praktisk og hyggeligt, men stiller også høje krav til indretning og lyddæmpning af lokalerne. I forbindelse med indretningen af de nye lokaler har der været stort fokus på disse områder. Der er også blevet taget hensyn til personaleønsker, og der er både fitnessrum, yogarum og band-rum. Vi glæder os til at flytte ind i slutningen af oktober.