Videomøde med Skype for Business

Med servicen Skype Møderum er det nemmere at holde videomøder med Skype for Business

Skype for Business fungerer med en bred vifte af programmer Således kan du holde møder via din Windows computer, Macbook, mobile enheder eller via dedikeret møderumsudstyr

Sidstnævnte kan være udfordrende for den enkelte kunde at indkøbe og sætte op. Derfor tilbyder Statens It en Skype for Business-fællesservice, der vedrører etablering og support af hardware, som kan supporteres og opdateres fra centralt hold.

Herunder kan du finde svar på en række oftest stillede spørgsmål om videomøder med Skype for Business. Du finder information om de forskellige typer Skype for Business-licenser nederst på denne side.