Lær at bruge Filkassen på dine mobile enheder

I iOS og Android er der nogle sikkerhedsbegrænsninger på, hvor meget data man kan dele mellem apps. Filkassen-appen har nogle stærke dele-funktioner, som beskrives kort herunder.

Her vises iOS-udgaven, men funktioner og fremgangsmåder er det samme på Android.

Guides

iOS har en indbygget læser til de fleste typer af filer såsom dokumenter, præsentationer, fotos og lignende. Denne læser findes også i Filkassen, og du kan derfor læse mange filer direkte i app'en, uden behov for at åbne dine filer i andre apps.

""

Hvis du har behov for at redigere eller bruge en fil, kan du eksportere den fra Filkassen til en anden app, der understøtter fil-typen. Som fx Mail-appen, Office-apps eller lignende.

Gør dette via dele-ikonet øverst til højre, når du er inde på en fil. Du kan vælge imellem de apps, der kan modtage denne filtype.

""

På grund af ovenstående sikkerhedsbegrænsninger, er det ikke alle apps der kan dele data med Filkassen. Mange apps kan dog sende filer til din Filkasse-mappe.

Her er et eksempel, hvor et Word-dokument er vedhæftet en mail:

""
""

Når du åbner en fil, fx et PDF dokument, i Filkassen, kan du via kæde-ikonet i bunden let dele filen med andre.

""

Skal du fx flyve og vil læse en lang rapport på turen, hvor du ikke har adgang til stabilt internet? Så kan du i Filkasse-app'en gemme filer på din enhed. Dette gør du ved at klikke på den lille stjerne, når du kigger på filen.

""