Gå hjem-møde om automatisering af processer og ny robot-service

15-08-2018

Den 4. september 2018 inviterer Statens It sammen Statens Administration til gå hjem-møde om, hvordan vores kunder med fordel kan automatisere og standardisere processer ved hjælp af software-robotter

""

Nu sætter Statens It den nye robot-service, Robotics it-arbejdsplads (RIA) i drift. Med den nye RIA-platform får vores kunder mulighed for, ved hjælp af RPA-robotter (Robotic Process Automation), at automatisere simple processer.

For at kunne automatisere manuelle processer kræver det i de fleste tilfælde en optimering af eksisterende processer; et arbejde der ofte er mere omstændeligt end den tekniske automatisering med robot-teknologi. RPA anvendes i SAM i forhold til manuelle og regelbaseret processer, som gentages igen og igen. Procesudvælgelse og optimering vil derfor være et centralt omdrejningspunkt for gå hjem-mødet.

Den nye robotplatform er udviklet i et tæt samarbejde mellem Statens It og Statens Administration, der har været pilot på RIA–platformen. Statens Administration har derudover haft fokus på at få skabt et setup for RPA-udvikling med Governance og leverance- og servicemodeller. Statens Administration har pt. 14 robotter i drift og flere under udvikling.

Agenda for mødet

  • Del 1: Automatisering og standardisering af processer – en case-baseret indflyvning
  • Del 2: Hvordan kommer du i gang
  • Del 3: Det kan I bruge Statens It og Statens Administration til